Trots54

@NOBW // Jongeren over werk

NOBW Jongerenaanpak houdt zich bezig met jongeren in een veerkrachtige arbeidsmarkt en gunt alle jongeren tussen 16 en 27 jaar een passende plek. De deelnemende jongeren zijn in 4 deelprojecten aan de slag gegaan met het thema “Hoe ziet mijn ideale werkomgeving of baan eruit?”. Met onder andere de subvragen: Welke factoren vind je belangrijk om terug te zien tijdens je werk? Welke emoties spelen hierbij voor jou een rol?

De vele deelnemende jongeren hebben hun gevoelens, gedachten en meningen doorvertaald in 4 verschillende kunstprojecten. Zo is er een raptrack genaamd ‘baanbrekende barz’ gemaakt, zijn er fotografie- en videoworkshops georganiseerd op het Metameer in Stevensbeek, is er een muziektheatervoorstelling op maat gemaakt én is er een documentaire gefilmd genaamd ‘jongeren over werk’. Bam! Op 23 november hebben we bij Weener XL in Den Bosch onze toffe projecten gepresenteerd aan professionals uit het onderwijs, jongerenwelzijn en de gemeente.

Keep me posted

Vul hieronder je naam, e-mail en voorkeuren in en wij houden je via e-mail op de hoogte. Uitschrijven kan altijd en “Your info is safe with us!”

@NOBW // Jongeren over werk

Events

verdeler

@Groene Engel // Regionaal event

Ieder jaar organiseren we een event, waarbij we onze collega’s, kunstprofessionals, jongeren en partners uit onderwijs, sociaal domein, kunst- en cultuurinstellingen uitnodigen om te laten zien waar we mee bezig zijn. We exposeren kunstwerken die tijdens projecten gemaakt zijn en er zijn diverse (rap)optredens te zien van jongeren, onze productiegroep en de demogroep van ISK. Ook is er ruimte om kennis te delen, elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan.

@NOBW // Jongeren over werk

NOBW Jongerenaanpak richt zich op jongeren in een veerkrachtige arbeidsmarkt en wil alle jongeren van 16 tot 27 jaar een passende plek bieden. In vier deelprojecten werkten jongeren aan het thema “Hoe ziet mijn ideale werkomgeving of baan eruit?” met subvragen zoals: Welke factoren vind je belangrijk op het werk? Welke emoties spelen hierbij een rol?