Trots54

@Muzelinck // schilderjeverhaal

Schilder je verhaal op doek!

Tijdens een workshopreeks van 6 lessen van april tot en met juni, krijgen jongeren uit de regio de kans om gratis schilderlessen te volgen. Onder begeleiding van kunstprofessional Simone Boogers werken ze toe naar een uniek en persoonlijk schilderij, waarin ze hun levensverhaal mogen visualiseren. Jongeren van het AZC in Oss en jongeren uit de omgeving ontmoeten elkaar, delen hun verhaal en vertellen hun verhaal op artistieke wijze.

Er volgt nog een lokale eindexpositie én de schilderijen worden geëxposeerd tijdens ons jaarlijkse Trots54 event. Zo gaaf dat we samen met partners als Thuis in Oss en Muzelinck zulke bijzondere projecten mogen opzetten voor jongeren van alle achtergronden en afkomsten. En ook nog eens gratis toegankelijk!

Keep me posted

Vul hieronder je naam, e-mail en voorkeuren in en wij houden je via e-mail op de hoogte. Uitschrijven kan altijd en “Your info is safe with us!”

@Muzelinck // schilderjeverhaal

Uitgelichte Projecten

verdeler

@KW1C en Hooghuis // ISK lesprogramma

Door de continue toestroom van vluchtelingen uit verschillende delen van de wereld, neemt de vraag naar Internationale Schakel Klassen (ISK) toe. En daardoor ook de vraag naar begeleiding.

@Muzelinck // schilderjeverhaal

Tijdens een workshopreeks van 6 lessen van april tot en met juni, krijgen jongeren uit de regio de kans om gratis schilderlessen te volgen. Onder begeleiding van kunstprofessional Simone Boogers werken ze toe naar een uniek en persoonlijk schilderij, waarin ze hun levensverhaal mogen visualiseren.

@Muzelinck // muziektheater

Acteren, zingen en dansen: het kan allemaal tijdens de workshop muziektheater@muzelinkc! Vanaf mei tot en met begin juli organiseren we een hele toffe workshopreeks bij Muzelinck in Oss, onder begeleiding van niemand minder dan onze eigen Jozan van Balkom!

@’tHandelshuys // rapworkshop Uden

In samenwerking met Gertjan Pelkman (aka DeMeester) zijn we op 23 mei gestart met een te gek nieuw rapproject in Uden. Als (amateur) rapper kun je onder begeleiding van Gertjan je rapskills naar een hoger level tillen, werken aan je performance skills en toewerken naar een aantal vette optredens bij poppodia in de regio.

@AudioStudio Oz // rapworkshop Oss

In samenwerking met Tim van Noort (aka Royalwithcheesemusic) zijn we afgelopen weekend gestart met een te gek nieuw rapproject in Oss. Als (amateur) rapper kun je onder begeleiding van Tim je rapskills naar een hoger level tillen, werken aan je performance skills en toewerken naar een aantal vette optredens bij poppodia in de regio. 

@CyouCuijk // boothcamp

Nog een vet, nieuw traject, deze keer in samenwerking met Cyou Cuijk: de DJ en Producer Boothcamp Part II! Een supertoffe workshopreeks van een aantal bijeenkomsten waarin jonge dj’s en producers de kneepjes van het vak leren van professionals en een kijkje in de keuken nemen.

@DeKluis // streetart

Begin maart startte er weer een supertof kunstproject. Gedurende 6 workshops, ging een groep jongeren – onder begeleiding van kunstenares Simone Boogers – aan de slag met een eigen collage in streetart-stijl. Er werd hard gewerkt op de woensdagavonden bij jongerencentrum De Kluis in Veghel.