Trots54

@Groene Engel // regionaal event

verdeler

jongeren in gesprek

We zijn superblij met de samenwerking met Groene Engel in Oss. Samen organiseren we het tweedaagse Trots54 event op 30 en 31 oktober. Met een jongerenavond en een partnermiddag.

Woe 30 okt. Jongerenavond

Alle jongeren in de regio zijn uitgenodigd. De avond is gratis toegankelijk. Veel van de projecten die we in de afgelopen periode hebben ontwikkeld met jongeren en jongerenorganisaties komen hier samen in allerlei exposities en optredens. Denk aan schilderwerken, graffiti, rappen, jammen, een optreden van onze productiegroep en een toffe afsluiter door een groep jonge dj’s. Uiteraard is er ook alle ruimte voor een drankje en een hapje en kunnen de jongeren elkaar ontmoeten in een gezellig, ongedwongen sfeertje bij Groene Engel!

D0 31 okt. Partnermiddag

Op donderdag 31 oktober organiseren we een partnercongres. We nodigen onze regionale samenwerkingspartners uit het onderwijs, sociaal domein, kunst & cultuur en bedrijfsleven uit om deze middag bij elkaar te komen. Samen kunnen we genieten van de exposities, optredens en gaan we aan thematafels met elkaar in gesprek over het welzijn van jongeren en hoe kunst & cultuur daaraan kan bijdragen.

Belangstelling om erbij te zijn? Stuur dan een berichtje naar info@trots54.nl

Keep me posted

Vul hieronder je naam, e-mail en voorkeuren in en wij houden je via e-mail op de hoogte. Uitschrijven kan altijd en “Your info is safe with us!”

@Groene Engel // regionaal event