Trots54

We staan weer in de theaters!

verdeler

Tour HONGER 2024 Trots54

Yes, we mogen weer! Vanaf 6 juni staan we weer in de theaters met onze voorstelling HONGER!

Jaarlijks ontwikkelen we een eigen theatertour, waarmee we door de regio Noordoost-Brabant touren. Dit keer staan we op de bühne met onze voorstelling HONGER. De voorstelling wordt gespeeld door en voor jongeren van diverse vmbo- en havo/vwo scholen uit de regio.

Theatervoorstelling HONGER
HONGER gaat over de dilemma’s en uitdagingen van jongeren in de achterstandswijk ’t Scharnier. Twee vriendengroepen komen met elkaar in conflict tijdens één van de vele underground feestjes. De ene groep experimenteert met seks en drugs. De andere groep probeert juist op het rechte pad te blijven met fysieke training in de boksgym. Enkele jongeren hebben te maken met criminele uitbuiting en de twee groepen raken steeds meer verstrengeld….

HONGER om alles uit te proberen
HONGER om overal schijt aan te hebben
HONGER om door te gaan
HONGER om jezelf keer op keer tegen te komen

Tourdata en theaters
Op donderdag 6 juni vindt de aftrap van onze tour plaats bij De Lievekamp in Oss.  Daarna volgen nog acht shows bij Markant Theater Maashorst in Uden, De Pas in Heesch, De Blauwe Kei in Veghel en Schouwburg Cuijk. De voorstellingen zijn niet alleen voor scholieren te bezoeken, ook anderen geïnteresseerden zijn meer dan welkom.

Bekijk alle speeldata in onze agenda en koop je kaartje bij een van de deelnemende theaters!

 

Keep me posted

Vul hieronder je naam, e-mail en voorkeuren in en wij houden je via e-mail op de hoogte. Uitschrijven kan altijd en “Your info is safe with us!”

We staan weer in de theaters!