Trots54

#wijzijnTrots54

We doen het samen

verdeler

#wijzijnTrots54

Krachten zijn er om te bundelen!

Bij Trots54 geloven we heilig in de kracht van jongeren, de kracht van kunst en de kracht van samen. We bouwen aan een community waar iedereen zich vrij voelt. Jongeren delen via eigentijdse kunstvormen hun verhaal, hun struggles en successen. Ze leren van kunstprofessionals en van elkaar. Zo dragen we bij aan creatieve en artistieke ontwikkeling en tegelijkertijd aan mentale gezondheid en sociale verbinding.

Alle jongeren in Noordoost-Brabant zijn van harte welkom om deel te nemen aan onze activiteiten. We bieden een mix voor jongeren die nog nooit iets met kunst hebben gedaan tot en met ervaren talenten. Ook is het mogelijk om zelf ideeën aan te dragen en een initiatief te starten. Onze professionals begeleiden en faciliteren waar nodig.

We bouwen samen. Met de jongeren, onze enthousiaste kunstprofessionals en vele partners in de regio. Trots54 heeft in Noordoost-Brabant een mooie samenwerkingscommunity opgebouwd met gemeenten, jongerenwerk en andere sociale instellingen, onderwijs, culturele instellingen en theaters/podia.

We organiseren @projecten, @producties en @events. Via de links vind je info en voorbeelden.

Lees hieronder verder over onze regionale samenwerking en het team van Trots54 >>

Trots op onze partners!

Overal dichtbij met Trots54@

Om drempels te verlagen is deelname aan onze activiteiten gratis voor de jongeren. En vinden ze plaats op verschillende locaties van onze samenwerkingspartners in de hele regio. Zo proberen we met Trots54 voor alle jongeren goed bereikbaar te zijn. Wij zijn heel blij met iedereen die dit mede mogelijk maakt!

Zo is het Trots54@-concept ontstaan. Bijvoorbeeld: Trots54@Kunst&Co, omdat we bij Kunst&Co in Uden iedere week mogen repeteren met de productiegroep. Of Trots54@CyouCuijk als er een project in samenwerking met jongerenwerk Cyou Cuijk georganiseerd wordt. Zo kunnen we al dichtbij zijn voor vele jongeren in de de gemeenten Maashorst, Meierijstad, Land van Cuijk en Oss. En we blijven ontwikkelen en nieuwe mogelijkheden onderzoeken.

Interesse van buiten de regio is ook welkom uiteraard! Neem gerust contact op en we kijken hoe we je kunnen helpen.

We organiseren @projecten, @producties en @events. Op de desbetreffende pagina’s vind je info en mooie voorbeelden.

Wij zijn Trots54!

We doen het samen. Inmiddels met een flinke club enthousiaste professionals!